Vad är en vape? Produkten är uppbyggd av ett batteri, en behållare med vätska och en förångare. Dessa delar är grunden till varje vape oavsett märke. Har du kanske tänkt sluta röka vanliga cigaretter kan detta vara ett komplement, ett mer hälsosamt sådant att använda en vape utan nikotin. När du använder en vape produceras en ånga som du får i dig. Ångan uppstår tack vare förångaren som omvandlar vätskan, även kallat för e-liquid, till ånga. Denna process drivs av det batteri som finns i vape och som enkelt laddas med jämna mellanrum. Själva vätskan går att införskaffa i en mängd olika smaker, allt från vanlig nikotinsmak till chokladsmak.

Det går att inhandla startpaket, för dig som är ny användare och även övriga tillbehör till eciggen både på nätet och direkt i fysisk butik. Via eciggonline.se får du tillgång till ett brett sortiment med bra produkter som passar både nybörjare och vana användare samt dem som vill sluta röka riktiga ciggaretter.

Mer om eciggen i butik i Stockholm.

Vill man få råd och hjälp på vägen kan det vara en god idé att kontakta eciggonline.se oavsett om det gäller en vape med eller utan nikotin.
Eller om du har några frågor angående tillbehör som finns.. Är man istället helt säker på sin sak kan det vara smidigt att beställa direkt via nätet. Men är man nybörjare kanske man har en del frågor och då är det perfekt med ett trevligt bemötande som kan besvara dessa frågeställningar. Det är därför lätt att komma i kontakt med dem som jobbar på eciggonline som säljer vape med tillbehör och som kan hjälpa till. Oavsett vad man väljer att handla så är produkterna i bra kvalité till rimliga priser, de levereras snabbt och allt sker tryggt och enkelt.

En vape ger flera möjligheter på flera sätt. Batteriet, munstycket, brännaren och tanken kan se väldigt olika ut. Det gör att du enkelt kan finna en passande och snygg design för dig. Det finns allt från mönstrade och färgglada varianter till minimalistiskt svarta och vita. När det gäller vätskor/e-juice/e-liquid vare sig det är med eller utan nikotin så finns det även här en bredd. Önskar man äppelsmak, tobakssmak, chokladsmak eller kanske hallonsmak? Det mesta finns tillgängligt! Med andra ord – eciggen erbjuder stor variation!