Det är inte fel att köpa en Ooni pizzaugn med gasol. Du kan hitta en Ooni pizzaugn med gasol hos ActLife7. De har även flera andra bra pizzaugnar samt bra tillbehör som pizzaspade, pizzakryddor och mycket mer. Att ha en egen pizzaugn är inte fel för då kan du grädda egna pizzor hemma, som smakar lika bra som på pizzerian, eller nästan bättre!

Det finns många fördelar att baka pizza i en egen pizzaugn:

  • Botten blir krispigare
  • Du kan göra restaurangpizzor hemma
  • Du kan använda pizzaugnen till andra saker

Satsa på en pizzaugn från Ooni med gasol

En Ooni pizzaugn med gasol är enkel att använda. Du behöver inte elda, eftersom den går på gasol. Då är det en brännare som avger värmen. Det finns förvisso vedeldade pizzaugnar med att satsa på, om du föredrar det.

Just att baka pizza i en egen pizzaugn gör att du får goda pizzor. Botten på dem blir krispig, krispigare än om du bakar i en vanlig ugn. Förvisso har du alternativet att köpa pizzastål eller pizzasten att ha den vanliga ugnen, men det är lite fräckare att ha en egen pizzaugn!

Baka goda pizzor och annat

I en bra pizzaugn så kan du få pizzor som ser ut och smakar som om de vore gjorda på en restaurang. Sedan är det så att flera pizzaugnar, de kan även användas för att göra annat i. Det finns de som har en grillfunktion som gör att du även kan grilla korv eller kött. Sedan är det inte fel att även baka bröd i denna ugn, då det blir supergott.